Евродепутатът Светослав Малинов подкрепи Стефан Димитров за изборите

ИзбориЕвродепутатът Светослав Малинов изказа подкрепата си кандидата за народен представител Стефан Димитров, който е втори в листата на Реформаторския блок.

Това стана на днешната среща с представители на бизнеса в Димитровград.

„Смяната на поколенията се олицетворява от Стефан Димитров“, заяви Малинов. Евродепутатът подчерта, че Димитров има достатъчно качества да преуспява в бизнеса и личния си живот и вярва, че има такива за успех в политиката. „За това винаги ще подкрепям хора като него“, посочи Светослав Малинов.

Стефан Димитров, който е и регионален представител на КРИБ за Хасковска област заяви, че бизнесът се нуждае от подкрепа не само от държавата, но и от Европа. Той изрази надежда, че българските евродепутати ще устояват интересите на родните предприемачи.

Димитров каза, че е притеснително, че Хасковско е сред регионите с най-ниски възнаграждения. Той препоръча на бизнеса да се дадат инструменти да наема хора без опит, които да бъдат обучавани. Според него това е ключ към развитието на средния бизнес.

Малинов каза, че разчита на подобни срещи с бизнеса за да може да се формулира българска позиция по конкретни проблеми. Той отговори на въпроси свързани с дуалното обучение, зависимостта на България от руските газови доставки и земеделието.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Избори  Избори 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button