Хасково

Половинметрова дупка зейна в асфалта на кръстовище

Дупката се превърна в атракция за кварталаПоловинметрова дупка зейна в асфалта на кръстовище в Хасково днес. За проблема сигнализираха читатели на Haskovo.info.

По-рано през деня хората от ул. „Клокотница“ забелязали, че на асфалтът на кръстовището с ул. „Цар Страшимир“ до читалище „Пейо Яворов“ се е образувала вдлъбнатина. След обяд пътят пропаднал съвсем и се отворила дупка с дълбочина над 50 сантиметра, която била пълна с вода.

Малко по-късно хората от улицата сигнализирали органите на реда. Пристигналите полицаи обезопасили мястото с клони, автомобилни гуми и жълта лента.

Съседите предполагат, че вероятно водата от канализацията е подкопала основите на улицата заради некачествено строителство.

 Дупката е пълна с вода  Дупката е обезопасена с полицейска лента, клони и гуми

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
21.05.2011 23:21 23:21

eto taka kmeta poprawi ulicite

stranen
stranen
22.05.2011 13:19 13:19

ej taka pravi pyt EVROPYT, posle iskali i 3 mln za dupki

Анонимен
Анонимен
22.05.2011 16:30 16:30

Абе извънземните да кацнат и пак кмета ще е виновен.

Анонимен
Анонимен
22.05.2011 22:18 22:18

КМЕТА СИ ИМА ЗАДАЧАТА ДА Е КМЕТ,А НЕ ПЪТЕН МАЙСТОР И ДА СТОИ ДО РАБОТНИЦИТЕ НА ЗЛАТКО МАРЧЕВ,А СЕГА НЕКА СИ СВЪРШИ РАБОТАТА ЗА КОЯТО МУ СМЕ ДАЛИ ДОВЕРИЕТО.ДА ОПЪНЕ ХУБАВО ЖОПКИТЕ НА ФИРМАТА ИЗПЪЛНИТЕЛ И СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ ТАКИВА ФИРМИ-ВЪН ОТ ОБЕКТА.ДА СЕ НАУЧАТ ДА СЕ СПАСЯВАТ ПО ЕДИНИЧНО,ТАКА КАКТО ВСИЧКИ ОЦЕЛЯВАМЕ,А НЕ С ОБЩИНСКИ ПОРЪЧКИ И НА ВСИЧКО ОТГОРЕ С ПЕДЕСЕ ПРОЦЕНТА ИЗМАМИ НА ЗЕЛЕНО.

Ginka
Ginka
23.05.2011 0:02 0:02

v momentta dypkatta e zapalnenna s chakul .. na tva opraeno li mu vika kmeta?? danoo e vremenno ..

Back to top button