Емил Кало: Ние сме алтернатива за българско възраждане

Избори„Ние сме алтернатива за българско възраждане“, заяви водачът на листата на АБВ за 29 МИР – Хасково д-р Емил Кало на среща – концерт в хасковското читалище „Заря“.

Думите му бяха по повод на разрухата, която Кало заяви, че забелязал по време на двумесечните си обиколки из Хасковска област.

Избори„Две неща ми направиха впечатление в този период – прекрасните хора, невероятната природа и пълната разруха, която е обхванала жилища, фабрики и селскостопански постройки покрай шосетата. Няма нищо по-тъжно от училище без деца. Това е символът на днешна България. Нашата партия е за българско възраждане. Ние сме алтернатива на разрухата“, каза пред публиката Емил Кало.

ИзбориВодачът, който е магистър по икономика, доктор по философия, бизнесмен, общественик и писател представи листата на АБВ. Той посочи, че това са все хора със собствени лица, постижения и биографии. „Прекрасни хора, които са доказали, че са личности, можещи личности и почтени люде, което е най-липсващото в днешната политика. Мога да ви обещая почтеност“, каза още Емил Кало.

На сцената се качиха и следващите в листата на АБВ: Христо Димов, завършил приложна информатика в Белгия и председател на арбитражния съд в Хасково, Харалан Захариев, инженер в частна фирма, Христо Тодоров, депутат в 36-ото Народно събрание, управител на фирма, Силвия Георгиева, старши експерт в община Тополовград, Славейко Пънкин, ръководител европроекти и бивш председател на общинския съвет в Симеоновград, Галина Атанасова, журналист, преподавател, занимаваща се с издателска дейност, Иван Иванов, магистър фармацевт, управител на аптека в Димитровград.

Концерт изнесоха духов оркестър „Марица“ – Димитровград с диригент Доцо Вътков и солист Еделина Кънева от НМТ „Стефан Македонски“ – София.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button