Спорт

Гришо би Вердаско на старта в Пекин

Григор ДимитровГригор Димитров грабна дебютна победа на „China Open“, където имаше две поражения в първи кръг, съобщава TennisKafe.com.

Жертва на възходящата траектория на българина стана Фернандо Вердаско – 6-1 3-6 6-3 за едва час и 35 минути. Испанецът открадна успеха в единствената им среща досега след 7-6(3) 5-7 7-5 на турнира в Бостад през миналия сезон, но на азиатска земя световният №10 отговори подобаващо.

Хасковлията имаше едва 5 успеха от 14 мача на азиатска земя, но днес изглеждаше свеж и готов да превключи на по-висока предавка в следващите мачове. Защото ако иска да остане в борбата за финалния Мастърс в Лондон, ще му трябват доста повече от 45-те точки, които заслужи с успеха над Вердаско. Следва мач с Жулиен Бенето или Пабло Андухар.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
haskovlija-korenjak!!!!!
haskovlija-korenjak!!!!!
30.09.2014 19:38 19:38

bravo haskovsko goljamo,talantlivo i skromno mom4e!!!!!prodalgavai s uspehite i zanapred!!!!!

Back to top button