Спорт

„Хасково“ ще играе с „Банско“ за Купата

ИлюстрацияФутболният „Хасково 2009“ ще играе срещу отбора на „Банско“ на 1/8-финалите за Купата на България.

Днес бе теглен жребият за тази фаза на турнира, като хасковлии изтеглиха сравнително лек жребий. Момчетата на треньора Левент Аврамов можеха да се паднат с водещи отбори от „А“ група.

Мачовете са на разменено гостуване – на 28, 29 и 30 октомври и по предварителна програма на 13 декември, но има вероятност реваншите да се преместят за 3 декември.

„Много съм доволен от жребия. Надявам се да стимулира момчетата да се доказват, защото имаме големи шансове да се класираме напред“, заяви за Haskovo.info изпълнителният директор Тихомир Петков.

Haskovo.info припомня, че „червено-белите“ извоюваха промоцията си в елита след като в последния кръг на „Б“ група победиха като гости „Банско“ с 2:0.

На 1/16-финалите „Хасково“ елиминира „Септември“ (Симитли) в една среща след победа като гост с 3:1.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
mnogo fenove na HASKOVO!!!!!
mnogo fenove na HASKOVO!!!!!
02.10.2014 15:43 15:43

haide HASKOVLII,sma4kaite i bansko i se klasiraite na istori4eski 1/4-final!!!vie mogete haskovlii,dokagete,4e ste dobar otbor,povjarvaite si i imaite samo4uvstvie!!!!!uspeh sreshtu 4erno more utre,vie mogete da gi pobedite,hvarlete se zdravo i igraite za vas,za otbora na HASKOVO,za grada ni ,za nas mnogoto ISTINSKI HASKOVSKI FENOVE!!!!!SAMO HASKOVOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!

Back to top button