Регион

Обявиха нов конкурс за началник на свиленградската митница

ИлюстрацияНов конкурс за началник на митница „Свиленград“ обявиха от Агенция „Митници“.

Минималните изисквания са: висше образование „магистър“ – хуманитарни науки; социални, стопански и правни науки; природни науки, математика и информатика; технически науки, професионален опит: 7 г. и/или придобит V старши ранг; професионален опит на ръководна длъжност: минимум 5 г.

Документите следва да бъдат представени лично от кандидата или чрез упълномощен представител с нотариално заверено пълномощно всеки работен ден от 9 до 12 и от 13 до 17 часа в деловодството на Централното митническо управление на Агенция „Митници“ на адрес: гр. София, ул. „Г. С. Раковски“ № 47, в срок до 13 октомври включително.

Haskovo.info припомня, че сега временно изпълняващ длъжността началник на свиленградската митница е Тодор Караиванов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
03.10.2014 18:14 18:14

Правилно беше да напишете че започва новото наддаване

анонимен
анонимен
03.10.2014 21:05 21:05

Пак направихме конк*рс за нашия човек Тошо Пая.
https://www.google.bg/?gws_rd=ssl#q=%D1%82%D0%BE%D1%88%D0%BE+%D0%BF%D0%B0%D1%8F

анонимен
анонимен
03.10.2014 21:22 21:22

Предпазен чадър е разпънат и над други скандални митнически началници, спечелили печална слава като касиери на ГЕРБ – Володя Търмъка, Цецо Прасето, Тошо Пая. Последният оглавява ключова митница, в която цяла смяна бе арестувана за рекет над пътници и шофьори. На пункта е имало твърда тарифа за подкупи и ценоразпис за услуги, прихванати със специални разузнавателни средства. Както вестниците писаха, бопаджиите установили пирамидална структура на нерегламентираните плащания, при която старшите на смени ежедневно отчитали събраните суми на Тодор Пая, който предавал нагоре. Съпругата му е партийно величие от ГЕРБ в близкия до Свиленград Харманли и той бе назначен за началник във формален конк*рс без допуснати конк*ренти на интервю. Пая дори въвел извънредна такса върху нетрудовите доходи на работещите на трасе, за да купувал подаръци на влиятелна кадровичка, известна като Хубавата Елена. Явно митичните преносители на митничарските куфарчета са свещените крави и на тази власт. Неслучайно в публикувания от Европейската комисия доклад за напредъка на България в наблюдаваните области чрез механизма за проверка и сътрудничество е посочено, че по отношение на борбата срещу корупцията и организираната престъпност българските власти не постигат конкретни резултати, а реформи се правят само под външен натиск. Този извод, заедно с продължения мониторингов механизъм и обстоятелството, че следващият доклад е предвиден чак за края на 2013 г., представляват присъда за кабинета на Бойко Борисов. До края на неговия мандат Европейската комисия повече не желае да работи с него, не му вярва, докладът е своеобразен вот на недоверие. За сметка на това, Европа вярва на многобройните факти и сигнали за срастване на властта с организираните престъпни групировки, които според нея упражняват значително влияние върху българската икономика, а това ограничава конк*ренцията и чуждите инвестиции и осигурява платформа за влияние върху политическите процеси и държавните институции. Този извод е една дипломатична форма на дефиниция за мафия.

Back to top button