Регион

18-годишна девойка пострада при удар на БМВ в автобус

Полиция, архивВчера в 14,50 часа на пътя село Конуш – Кърджали е станал пътен инцидент с лек автомобил БМВ, шофиран от 22-годишен хасковлия, съобщават от полицията.

Поради несъобразена скорост на десен завой, водачът е предприел маневра изпреварване при наличие на непрекъсната осева линия и за да избегне челен удар с насрещно движещи се автомобили е завил в дясно, като е ударил в задна лява част движещ се пред него автобус Ман с водач 53-годишен мъж от Момчилград.

От удара е пострадала возещата се в леката кола 18-годишна девойка от Хасково, която е с порезна рана на главата и контузия в областта на таза. Тя е прегледана и освободена за домашно лечение. Образувано е досъдебно производство.

4 бързи производства срещу пияни водачи са образувани на територията на областта. 2 от тях са в хасковската полиция срещу двама мъже на 40 и 35 г., съответно от Шумен и Хасково, хванати да шофират с 2,4 и 1,32 промила. В харманлийския арест е 28-годишен симеоновградчанин с 1,5 промила, а в свиленградския за същото нарушение е 24-годишен свиленградчанин, заловен да шофира с 1,46.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button