Любопитно

Роси от Хасково спечели титлата „Little Miss Continent 2014“

Конкурс10-годишната Росица Павлова от Хасково се окичи с престижната титла „Little Miss Continent 2014“, съобщи за Haskovo.info модната шефка Ирина Папазова, която бе с Роси в Анталия.

Както Haskovo.info писа хасковлийката заслужи участието си в турския курорт, където се проведоха конкурсите „Little Miss World“ и „Little Miss Continent“. По-рано тя спечели титлите „Малка Мис България 2013“ и „Little Miss Planet 2013“. Конкурсът бе в луксозния пет звезден хотел „Premier Palace“.

КонкурсВ рамките на една седмица 50 деца от различни държави се представиха в няколко кръга в национални костюми, шоу на талантите, костюми на тема „Green Planet“ и официални тоалети. В специален ден на нациите участниците представиха традиционни ястия. На Българската маса Роси и участничката ни в „Little Miss World“ Биляна Лазарова атрактивно предлагаха известното българско кисело мляко, сирене, луканка, ракия, вино и други традиционни продукти.

Участниците представиха и предварително разработени Еко проекти. Роси представи проект на тема почистване и съхранение на морската ивица, в който тя и участничките в „Малка Мис България“ почистваха плажа на Каваците. В шоуто на талантите Роси представи атрактивен танц в комбинация на латино и елементи от спортната гимнастика, а Биляна изпълни песен от известния спектакъл „Котките“ в комбинация с балетен танц.

Перфектното изпълнение на двете красавици ги направи тотални фаворитки и им донесе титли „Little Miss Eco World“ за Биляна и „Little Miss Continent“ за Росица.

Роси, която е ученичка в хасковското ОУ „Климент Охридски“ и състезателка в клуба по спортни таци „Хасково“ бе в Анталия и с майка си Моника Ованесян.

 

Конкурс  Конкурс 
 Конкурс  Конкурс
 Конкурс  Конкурс

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
jizel
jizel
21.10.2014 10:35 10:35

ne e tolkova krasiva

Анонимен
Анонимен
23.10.2014 21:57 21:57

malchi wee

mmmmmmmmmmm
mmmmmmmmmmm
24.10.2014 17:43 17:43

роси е страхотно дете!Гордея се с теб мила браво!

вудиз
вудиз
24.10.2014 17:44 17:44

прекрасно създание -ученолюбива красива умна и малко ,,,,,

Back to top button