Спорт

Пробив: Петър Ташев стана член на комисия във волейболната федерация

Волейбол, архивСтарши треньорът на димитровградския клуб по волейбол „Раковски“ Петър Ташев стана член на комисията за детско-юношески спорт към Българската федерация по волейбол.
Ташев ще е и отговорник за мъжкото направление във волейбола за целия регион „Странджа“, който включва 6 области: Хасково, Кърджали, Стара Загора, Сливен, Ямбол и Бургас.
 
Признанието за димитровградския спец идва в една много силна година за школата на „Раковски“, а Ташев е във волейбола от 1968 г.
 
Добрите новини за димитровградския волейбол продължиха и днес. Девойките младша възраст участваха на турнир за празника на Стара Загора и спечелиха купата на града. Момичетата победиха с 3:2 тима на Ямбол, а на финала се наложиха със същия резултат и над домакините от „Верея“.
 
Ташев заяви, че е изключително доволен от волейболистките си, които са демонстрирали страхотна форма в Стара Загора. По неговите думи причина за това е и ползотворният лагер в края на лятото, изкаран в Царево. Първенството започва през ноември, като амбициите на нашите са отново за класиране на финалите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button