Хасково

Изборният ден в Хасковско започна нормално. Разделят майка и дъщеря заради вота!

Димитър ВелевВсички секционни избирателни комисии в Хасковска област са отворили врати навреме. Изборният ден в региона протича нормално. Това съобщи за Haskovo.info председателят на Районната избирателна комисия Димитър Велев.

Един случай на нарушение е констатиран тази сутрин. В секционната комисия в село Крепост се оказало, че двама от членовете имат роднинска връзка. Те са майка и дъщеря, уточни Велев. „Оставихме ги те сами да решат проблема и по тяхна преценка една от двете да напусне секционната избирателна комисия„, допълни председателят на РИК.

Така комисията в село Крепост ще остане с един член по-малко. Той обаче няма да бъде заменен с друг, тъй като в комисията имало мнозинство, допълни Димитър Велев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
05.10.2014 12:44 12:44

В друга изборна комисия

Дядо Прас
Дядо Прас
05.10.2014 12:46 12:46

В друга изборна комисия ,в района на старата ветеринарна лечебница,също има майка – дъщеря.С тази разлика,че майката е с турските си имена,а дъщерята-с българските си.За съжаление не знам номера на секцията.Знам само,че дъщерята е Ина или Калина.

Back to top button