Хасково

Кандидат – депутати от Хасково гласуваха „за промяна“

Избори 2014Кандидат – депутати, водачи на листи от Хасковски многомандатен избирателен район, гласуваха днес.

Те бяха единодушни, че до урните трябва да отидат колкото се може повече избиратели, които да упражнят правото си на глас.

Самите кандидати за народни представители дадоха своя вот „за промяната“.

 

Избори 2014„Гласувах за промяна. Нека всички днес загърбим страха и опитите да бъдем манипулирани. Хората трябва да бъдат спокойни, никой не може да контролира вота ни в кабината за гласуване. Гласувайте спокойно, активно и с достойнство” – призова Станислав Иванов, водач на листата на Реформаторския блок в изборите за народни представители в 43-то Народно събрание.

Станислав Иванов даде своя вот в секция 79 в Хасково точно в 10:00 часа. Той бе 82-ят гласувал от общо 734-та гласоподаватели, включени в избирателния списък.

 

Избори 2014Половин час по-късно своя вот на Парламентарните избори даде водачът на листата на ГЕРБ за Хасково Делян Добрев. “Гласувах за сетен път с надеждата да живеем в една нормална държава. Днес може би повече от всякога всички трябва да гласуват, за да направим един последен опит да излъчим правителство и то правителство на истинския вот, не на купения и контролирания”, каза Добрев.

Той допълни, че ако българите не гласуват масово на днешния ден, в народното събрание ще се съберат „хора, които са избрани не заради принципите и вярванията на хората, а заради това, че им е платено или са били принудени да направят този избор“.

Делян Добрев бе 114-ят гласувал в 71-ва избирателна секция в Хасково, където право на вот имат 436 души.

 

Избори 2014„Ще гласувам за по-добро бъдеще и достоен живот в България. Тези избори са съдбоносни, защото вече не можем да търпим този пасивен преход. Трябва да подкрепим държавността. Призовавам хората да гласуват с разум и сърце“, заяви днес водачът на листата на „БСП – Лява България“ за 29 МИР-Хасково Чавдар Георгиев.

Малко след 12 часа днес той посети ОУ „Христо Смирненски“ в областния град. Георгиев обясни, че ще гласува в София, където живее, но е решил да види как върви изборния процес в хасковското школо, където е учил като дете. Една от секциите там дори му е била класна стая.

В „Христо Смирненски“ има три секции. В 73-ата до 11.50 часа бяха гласували 130 души от 559 по списък, в 69-ата – 172 от 789, в 36-ата – 104 от 489.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
gg
gg
05.10.2014 11:56 11:56

КОЙТО НЕ ГЛАСУВА ДНЕС РАЗПРЕДЕЛЯТ ГЛАСА МУ МЕЖДУ ПАРТИЙТЕ МИНАЛИ 4% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен
Анонимен
05.10.2014 12:22 12:22

ами много по добре,така отколкото за самодоволните физиономии на тези от снимките !

Back to top button