Регион

Ембаргови нефтопродукти от Иран спряха на „Капитан Андреево“

ГКППОпит за въвеждане и транспортиране на забранени нефтопродукти от Иран на територията на Европейската общност са предотвратили митническите служители на „Капитан Андреево“.

46 900 кг нефтени масла в 232 метални варела са били транспортирани в два камиона с българска регистрация, пътуващи от Иран. Пред митническите служители на „Капитан Андреево“ са представени документи за превозването на хидравлично и базово масло с идентично тегло, закупено от Обединените арабски емирства.

Митническите служители обаче открили безспорни доказателства, че товарите са натоварени в Иран. Последвало вземане на проби за лабораторна експертиза за изясняване вида на нефтопродуктите. Експертизата показвала, че превозваните стоки са нефтени масла в обхвата на забранените за транспортиране на територията на Европейската общност нефтопродукти, изнасяни от Иран.

Товарните автомобили не са допуснати на територията на общността и са предистинирани обратно към изпращача.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button