Хасково

Ирена Узунова: Гласувах за стабилна България

Ирена УзуноваГласувах за стабилна България, това каза след като упражни правото си на вот Ирена Узунова депутат в 42-то Народно събрание и бивш областен управител на Хасково.

„Гласувах с пожелание хората да живеят спокойно и нашите деца да ги задържим в нашата родина за да има тя бъдеще. Ако не постигнем стабилност и спокойствие това ще продължи да се отдалечава. Сега е времето всички да направи своя избор за стабилност спокойствие и градивност. Всеки един избор е  съдбоносен, защото е свързан с нашата отговорност,  с отговорността ни към родината и самите нас, с отговорността към нашите деца. Хасково е перспективен град в перспективен регион и в бъдеще тук се надявам да има много млади хора които да градят бъдещето си в Хасково и България“, заяви Узунова.

Ирена Узунова е в Хасково след повече от 10 месеца, по време на които се възстановяваше от тежък инсулт. Тя упражни правото си на вот със сина си Петър Узунов. Узунова сподели, че е по-добре и е подложена на рехабилитация.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button