Спорт

Емил Велев ще спасява футболния „Хасково“

ТреньорЕмил Велев-Кокала е новият старши треньор на футболния „Хасково 2009“, съобщи за Haskovo.info изпълнителният директор на клуба Тихомир Петков.

Утре, 7 октомври, треньорът ще бъде представен на футболистите. Веднага след това отборът ще замине на лагер в Смолян.

Досегашният треньор Левент Аврамов ще остане в щаба на Велев и ще бъде негов помощник.

Последно Велев води „Локомотив“ (Пловдив). Преди това той бе треньор на „Локомотив“ (София), „Славия“ и „Левски“ (София).

След първия дял на първенството „Хасково“ е на последно място с 4 точки от 11 мача. В 12-ия кръг на 17 октомври „червено-белите“ гостуват на „Лудогорец“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ISTINSKI FENOVE NA HASKOVO!!!!
ISTINSKI FENOVE NA HASKOVO!!!!
06.10.2014 16:07 16:07

HAIDE HASKOVO,NISHTO OSHTE NE E ZAGUBENO!!!!! IMA DOSTATA4NO MA4OVE DO KRAJA ,TAKA 4E IGRAITE DOKRAI NAHASANO,AGRESIVNO I SE OPITAITE DA VZEMATE TO4KI KADETO MOGE ?!!!NAPRED HASKOVO S NOVIJAT TRENIOR-KOKALA,KOITO SHTE VI DADE NUGNIJAT k*rAG I SAMO4UVSTVIE!!!!! NA OTBORA MU TRJABVA SAMO EDNA POBEDA,ZA DA TRAGNE NAGORE,POVJARVAITE SI HASKOVSKI MOM4ETA!!!!!NEKA NIE ISTINSKITE FENOVE NA HASKOVO DA SE OBEDINIM I PODKREPIM MOM4ETATA OSHTE POVE4E OT VSJAKOGA DO KRAJA,ZASHTOTO TE SE NUGDAJAT OT NAS FENOVETE,RAZBERETE,4E I PSISHIKATA NA FUTBOLISTITE E EDNO OT NAI-VAGNITE NESHTA,A TE V MOMENTA SA OBREMENENI PSIHI4ESKI,OT4AJANI I GUBJAT VSJAKAKVA NADEGDA?!!!NJAMA KOI DRUG DA IM VDAHNE UVERENOST I PODKREPA,OSVEN NAS ISTINSKITE HASKOVSKI FENOVE,HASKOVSKATA PUBLIKA?!!!NIE FENOVETE SAMO MOGE DA POMOGNEM,A NE DA VARVIM SRESHTU OTBORA NA GRADA NI HASKOVO?!!!NEKA BADEM EDINNI ,ZA DA PODKREPJAME OTBORA V BORBATA MU ZA OCELJAVANE,VSI4KO E VAZMOGNO DO KRAJA DA SE SLU4I,NE BIVA MOM4ETATA DA GUBJAT NADEGDA ,KAKTO I NIE FENOVETE-NAI-VE4E?!!!!!NAPRED HASKOVO,NEKA VSI4KI ZAEDNO DA SE BORIM DO KRAI,PAK KAKVOTO STANE NAKRAJA!!!!!SAMO HASKOVOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!

Мариана
Мариана
07.10.2014 10:14 10:14

БРАВО!

Back to top button