Регион

Свиленградските мажоретки с купата „Best styling“ от европейското

МажореткиМажоретките на Свиленград представиха достойно на европейското първенство по Батън Туърлинг в Славонски брод, Хърватска, съобщават от пресслужбата на кметството.

МажореткиМомичетата ни се състезаваха с националните отбори на още десет страни. В категорията Традиционал корпус те заеха пето място, а при Парадния корпус са седми, като оставиха зад гърба си отборите на Италия, Белгия и Франция. Във всички категории и при трите възрастови групи абсолютни фаворити бяха домакините.

Свиленградчанки се отличиха със своята визия. Затова и бяха наградени с купата „Best Styling“. Голямата купа за представителен тим взе отборът на Норвегия. Следващото европейско първенство ще бъде догодина в Италия.

Местният клуб участва със 17 момичета от възрастова група 10-15 г. Те представиха България заедно с отбора на Шумен, с който сформираха националния състав.

Haskovo.info припомня, че мажоретките на Свиленград участваха за втори път на европейско първенство. Във Франция те спечелиха бронзовите медали за България.

Мажоретки   Мажоретки
 Мажоретки  Мажоретки

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button