Спорт

Григор загуби рано в Шанхай

Григор ДимитровПрокобата на третия кръг на „Shanghai Rolex Masters“ продължава да тегне с пълна сила над Григор Димитров, след като първата ни ракета не успя да стигне до него и от четвъртия си опит, съобщава TennisKafe.com.

Жулиен Бенето, №30 в световната ранглиста, спря Григор, чиито шансове за класиране за финалния Мастърс на ATP в Лондон избледняват все повече. Двойни грешки, липса на първи сервис и разконцентрираност във възловите моменти попречиха на Димитров да отстрани опитния французин, който стигна до успех със 7-5 6-3 .

Така Димитров отново напусна безславно Мастърса в Шанхай. В предишните си три участия през 2011, 2012 и 2013 г. той отпадна съответно от Анди Родик и Новак Джокович във втория кръг, и от Кеи Нишикори в първия.

На хасковлията му предстои участие на турнира If Stockholm Open в периода 13-19 октомври. Именно тук той завоюва първата си титла на ниво ATP преди година. Българинът е поставен под №2 в основната схема, а водач е Томаш Бердих.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button