Хасково

Зала „Спартак“ готова до две седмици

ЗалаХасковската спортна зала „Спартак“ ще бъде готова до 23 октомври, гарантираха пред Haskovo.info от фирмата, извършваща основния ремонт там.

Сега сградата е напълно санирана, като остават довършителни работи по някои от залите – като тези за хандбал и бадминтон. Днес майстори работеха по входа на спортното съоръжение.

ЗалаHaskovo.info припомня, че ремонтът започна в средата на месец май. Тогава клубовете освободиха помещенията като до края на ремонта те не да дължат наем и консумативи.

Сега клубовете тренират в други спортни зали и физкултурни салони на гимназиите в областния град. В края на месеца хандбалният отбор има домакинство от първенството в „А“ група, а за 30 октомври, например е насрочено и отборно първенство по бадминтон.

Все още не е ясно, кога ще е официалното откриване на обновената „Спартак“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Калин
Калин
08.10.2014 17:22 17:22

Дълбоки благодарности към кмета на Хасково!
Г-н Иванов доказа, че мисли и за спорта в града ни!Напук на всички, които не вярваха, че той ще стори това благородно дело за града и нашите деца!
Стадиона на „Ямача“, сега зала „Спартак“! Браво г-н Иванов!
Поздравления г-н кмете! Бедете здрав!

uzundjovo
uzundjovo
08.10.2014 22:38 22:38

i ti da si jiv i zdrav………..

Анонимен
Анонимен
09.10.2014 9:42 9:42

Голямо лапане,голямоо,та за тва иде реч де…

Back to top button