Хасково

ПМГ победи Езиковата в екосъстезание

СъстезаниеОтборът на ПМГ „Боян Петканчин“ победи връстниците си от ГПЧЕ „Асен Златаров“ в своеобразно екосъстезание, което се проведе в Градската градина.

В теоретичния кръг младежите демонстрираха познанията си за Хасково, историята на Градската градина, дървесните видове в нея и зеленото богатство на нашата планета. Знанията на отборите бяха оценявани от компетентно жури.

СъстезаниеВъв втората част участниците търсеха обекти, които ги изведоха до послание. До него достигна тимът на ПМГ, което му гарантира и победата. От теоретичната част двата отбора бяха с равен брой точки.

Имаше и игра с публиката за вредата от употребата на наркотиците.

За доброто настроение на зрителите се погрижи хасковският рапър Красимир Димитров – KreyC. Той изпълни авторски парчета, сред които бе и „Go hard“, което вече има видео.

Събитието се организира от общински съвет по наркотични вещества и превантивно-информационен център по наркотични вещества към Младежкия център.

Състезание   Състезание
 Състезание  Състезание
 Състезание  Състезание
 Състезание  Състезание
 Състезание  Състезание
 Състезание  Състезание

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button