Регион

Жена загина след челен удар с тир край Горски извор

КатастрофаЖена загина на място след катастрофа край село Горски извор в късния следобед. Лекият й автомобил се ударил челно в товарна кола и пламнал като факла. Тялото на жената е овъглено.

Инцидентът е станал малко след 17 часа. Жената идвала от Пловдив и на прав участък предприела изпреварване. Не видяла обаче, че срещу нея идва тир и се ударила челно в него. Останалите шофьори разказаха, че тя е тръгнала да изпреварва на 30-тина метра от товарния автомобил, явно не е видяла, че платното не е свободно.

КатастрофаНа платното личаха над 20 метра спирачен път от гумите на тира, но въпреки това ударът не е могъл да бъде избегнат. Вторият шофьор на товарната кола разказа, че са видели идващия срещу тях лек автомобил буквално в последния момент.

Веднага след удара колата се запалила, а пламъците били доста големи. Двамата шофьори на товарният автомобил опитали да ги гасят с пожарогасители, но огънят бил твърде силен. След окончателното изгасяне на автомобила от пожарникарите беше открит и трупът на жената. От пламъците е засегнат леко и тирът.

Заради инцидента международният път Е-80 беше затворен около час, а след това беше пуснато движението в едното платно. Образуваха се километрични опашки.

Катастрофа   Катастрофа
 Катастрофа  Катастрофа

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button