Регион

1227 парфюма менте задържаха на „Капитан Андреево“

Ментета1227 парфюма и тоалетни води задържаха митническите служители на „Капитан Андреево“ поради съмнения, че артикулите са произведени в нарушение на правата върху интелектуалната собственост.

Ароматите са имитации на 20 различни световноизвестни марки, по-голяма част от които „Пако Рабан“, „Нина Ричи“, „Армани“, „Лакост“, „Долче и Габана“.

Пътнически автобус с турска регистрация, пътуващ от Турция през България за Румъния, е отклонен за щателна митническа проверка. При нея се установява, че в личния багаж на две румънски гражданки са скрити 1227 парфюма. Пред митническите служители дамите признали, че закупили ароматите от пазара в Истанбул, но въобще не знаели, че парфюмите са имитации.

В изпълнение на Европейския Регламент 608/2013 и Закона за марките и географските означения имитациите са задържани и за случая ще бъдат информирани правопритежателите на търговските марки.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button