Регион

Шофьор без книжка загина след удар в дърво

Полиция, архивНеправоспособен водач е починал в пътно произшествие, съобщават от полицията.

На 11 октомври в 14,50 часа на третокласен път от село Жълти бряг в посока село Стамболово, загиналият 37-годишен мъж от село Жълти бряг е шофирал лек автомобил Фолксваген Пасат. Поради движение с несъобразена с релефа на пътя скорост, на ляв завой е загубил контрол, излязъл е в ляво от пътя и се е ударил в крайпътно дърво. От удара е починал на място. Образувано е досъдебно производство.

Несъобразена скорост е причинила катастрофа вчера. В 19,45 часа на улица „Бригадирска“ в Димитровград, 63-годишен мотопедист с мотопед неустановена марка се е движил с несъобразена скорост и е загубил контрол над мотопеда, вследствие на което пада на платното. Получил е охлузни рани по главата и гърдите, без опасност за живота.

В съботния ден в 14,30 часа е станал инцидент между лек автомобил Мазда, шофиран от 48-годишен хасковлия и товарен автомобил Мерцедес с водач 53-годишен жител на сливенското село Омарчево. Катастрофата е осъществена на третокласен път, на около километър от село Маслиново. Поради движение с несъобразена скорост на десен завой, водачът на леката кола се е ударил в спрелия на платното товарен автомобил, поради техническа неизправност и обозначен с предупредителен триъгълник.

От удара са пострадали возещите се в лекия автомобил пътници: 22-годишен младеж от Хасково – с фрактура на лява ръка и возещата се отпред 23-годишна девойка – с контузна рана на дясно коляно. И двамата са без опасност за живота.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button