Регион

Арестуваха четирима за кражби на портмонета

Полиция, архив3 жени са задържани за кражба на портмоне в Свиленград, съобщават от полицията.

В събота, 67-годишна жена от града е подала сигнал, че на общинския пазар в града й е откраднато портмонето с над 42 лв. Само за няколко часа, полицейските служители са установили и задържали две жени на 24 г. от Първомай и 33 г. и 15 г. и двете от село Мало Конаре, заподозрени в извършването на кражбата. Образувано е бързо производство.

Стар познайник на полицията е задържан в димитровградския арест за кражба. 31-годишна димитровградчанка е заявила пред разследващте, че й е откраднато портмонето с лични документи и дебитна карта, а в последствие от последната са изтеглени 1200 лв. от банкомат. След подадения сигнал и извършените издирвателни действия е установен и задържан 43-годишен софиянец, направил пълни самопризнания за деянието.

2 кражби са извършени през денонощието. Първата е на ел. проводници от 8 междустълбия в харманлийското село Изворово. Втората е на 137 лв. от пристройка на къща на улица „К. Фотинов“ в Хасково. Образувани са досъдебни производства.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button