Спорт

Гришо елиминира Джак Сок в зрелище

Григор ДимитровОбрати, драма, незабравими отигравания и Григор Димитров е на полуфиналите на турнира „If Stockholm Open“, съобщава TennisKafe.com.
Джак Сок оказа сериозна съпротива на българина, който миналата година спечели първата си титла в тура именно в шведската столица, но в крайна сметка американецът преклони глава след 5-7 6-4 6-3 в полза на хасковлията. 
 
Така в спор за място на финала в Стокхолм за втора поредна година Григор ще срещне Бърнард Томич, който по-рано се справи с Фернандо Вердаско. С достигането си до полуфиналното каре Димитров си осигури 90 точки за световната ранглиста и €26 960 от наградния фонд. Мачът бе първи между Димитров и по-малкия с година от него Сок, който е №51 в световната ранглиста.
 
Гришо вече мисли за следващия си съперник Томич. До сега двамата са се срещали само веднъж, а българинът се наложи с 6-3 3-6 6-3 миналия сезон на турнира в Ротердам.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
KORENJAK HASKOVLIJA
KORENJAK HASKOVLIJA
18.10.2014 0:18 0:18

vse taka prodalgavai TALANTLIVO HASKOVSKO MOM4E!!!USPEH I NA POLUFINALA!!!!!

Back to top button