Спорт

Сребро и бронз за димитровградската борба от „Стоте войводи“

БорбаС два медала се поздравиха борците от клуб „Димитровград“ на 10-ия международен турнир по свободна борба за кадети „Стоте войводи“ в Сливен.
Сребърен медал спечели Николай Скендеров в кат. 54 кг., а с бронзовото отличие при 58-килограмовите се окичи Боби Ников.
 
Преди дни състезатели от клуба се завърнаха от успешно участие на XIV-ти международен турнир по борба „Александър Зёра“ в Кишинев, Молдова. На този много силен турнир „Димитровград“ участва с шест състезатели. Конкуренцията бе на високо ниво, включваща всичко най-добро от страната домакин и борци от Украйна и Беларус.
 
В кат. 60 кг. при юношите шампион стана Димитър Иванов. Другият ни медал – бронзов, взе Веселин Петров в кат. 63 кг. при кадетите. От останалите ни участници най-близо до отличие бе Богомил Бонев кат. 76 кг. при кадетите, който остана на пето место.
 
Таня Тенева пък завоюва златен медал след четири убедителни победи на турнир в Нова Загора.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button