Хасково

Задигнаха Мазда и Ауди в Хасково

Полиция, архивВ Хасково сигнал за кражба на лек автомобил Мазда е подала 34-годишната му собственичка, съобщават от полицията.

Жената заявила, че 2 момчета поискали да пробват колата, която била обявена за продажба. След като я подкарали около 22 часа, повече не се върнали. След подадения сигнал и проведени издирвателни действия, хасковските полицаи са открили возилото на улица „Плиска“ и са установили двамата младежи на 24 и 26 г. от града.

През почивните дни е откраднат и лек автомобил Ауди А4, паркирана в гараж на улица „Македонска“ в областния град. В гаража е проникнато след счупване на патрон на врата му.

Кражба от автомобил е регистрирана в РУП-Харманли. След изкривяване рамка на предна лява врата е проникнато в лек автомобил Опел, паркиран в квартал „Изток“, откъдето са откраднати СД, пожарогасител, аптечка и крик.

Още 2 кражби на тютюн регистрират харманлийските полицаи. Откраднати са общо 630 низи тютюн от селата Ефрем и Орешец. За кражба от снек бар съобщават от ПУ-Любимец. След взломяване на входна врата е проникнато в заведението на улица „Одрин“ и са откраднати лаптоп, телевизор и лични документи.

По всички случаи в съответните управления са образувани досъдебни производства.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button