Хасково

Спасиха архива на съда от наводнението

ИлюстрацияСъботното наводнение засегна и съдебната палата в Хасково, като наводни мазета и гаража.

Архивът с делата на Районния съд, които са били там обаче са спасени и няма унищожени документи, съобщиха за Haskovo.info от съда. Това е станало благодарение на бързата реакция на охраната, която е сигнализирала, че канализацията започва да връща вода. Още тогава е било разпоредено документацията да се изнесе от ниските части преди да дойде голямата вълна.

След като водата от улицата проникнала в ниските помещения те били отводнявани два дни от Димитър Боев, шофьор в съда. Мъжът изкарал колите от гаража за да не се наводнят, донесъл личната си помпа и с негови познати сам отводнявал мазето.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
28.10.2014 15:11 15:11

Че тоя гараж нали е даден под наем на бившият Директор на ОД на МВР Олег Димов-пред 95-96г.та какво отводнявал тоя оня,апък отпреде беше стола на ОК на БКП по онова време.Наводнението сто на сто е там отпреди е станало от входа за стола.А отзад гаража е неспасяем,др.Тянкова да ги зазида тия врати и да накара кмета да си плати за гяволука…

ГС
ГС
28.10.2014 18:22 18:22

Гаража не е даден под наем, просто се пишат глупости.В този гараж са колите на РС, ОС, РП, ОП и съдебната полиция.Тази сграда трябва да има аварийни изходи и не могат да се зазидат.Тези входове си имат предназначение и се ползват.

kontra
kontra
28.10.2014 18:35 18:35

Да, архивът е бил спасен наистина. Oбаче що не си проверявате историйките бе хора, преди да публикувате глупости. Дотам ли стигнахте, за да си запълните блока с новините? Поредната дезинформация.

Един от пожарната
Един от пожарната
28.10.2014 21:21 21:21

Това не са аварийни изходи,не пишете глупости.И съдебна полиция няма такова животно…

Back to top button