Хасково

Наградиха 16 млади таланти в конкурса „Народни будители“

КонкурсТалантливи деца от Хасково и региона бяха наградени в конкурса за есета, презентации и реферати „Народни будители“.

Той бе обявен от хасковския Младежки център, а ръководителят на школата по етнография Нели Арнаудова похвали всички десетки участници за техните умения.

При по-малките първи и втори за есе станаха Анна Моллова и Елица Ангелова – 7-класнички от хасковското ОУ „Шандор Петьофи“. При по-големите първа е Нели Славчева от 11 клас на ПМГ „Боян Петканчин“. След нея са възпитаниците на ГПЧЕ „Асен Златаров“: Калина Вълчанова, Десислава Димитрова и Тодор Кирев, който е в 9 клас.

Първа в категорията за реферат е Габриела Караджова – 7 клас на ОУ „Св. Иван Рилски“, втора и трета са Петя Чоева от ПГДС „Цар Иван Асен ІІ“ и Ивелина Атанасова – ПМГ „Боян Петканчин“.

При презентациите от по-малките ученици призовата тройка е: Иван Митев (ОУ „Св. Иван Рилски“), Тияна Русинова (ОУ „Иван Вазов“ – Свиленград) и Веселин Зинков (ПМГ „Боян Петканчин“).

При по-големите първа е Антония Цонева от ФСГ „Атанас Буров“, а втори и трети са Тюркиян Салиф (СОУ „Васил Левски“) и Нели Недева (ПМГ „Боян Петканчин“). Антон Петков от ПМГ е с поощрителна награда.

 Конкурс Конкурс 
 Конкурс  Конкурс
 Конкурс  Конкурс
 Конкурс  Конкурс
 Конкурс  Конкурс

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
награден
награден
30.10.2014 20:13 20:13

Рефератите също са в две възрастови групи и това въобще не беше класирането.

Back to top button