Хасково

Петя Дичева представи третата си книга за Деня на будителите

ПремиераПремиера на третата си детска книжка „Пътешествие в космоса“ направи за Деня на народните будители юристът Петя Дичева.

Салонът на централната хасковска книжарница бе препълнен с деца и родители, които отговаряха уверено на въпросите на авторката за будителите и космоса. Публиката пък бе поздравена с три изпълнения от талантите на хасковския клуб по спортни танци „Гранд“.

Повечето от децата бяха гримирани и маскирани за Хелоуин, а от книжарницата ги зарадваха с много награди и подаръци.

Както Haskovo.info писа „Пътешествие в космоса“ е своеобразно продължение на „Приказка за звездното момиченце“. Сега героят Антонио отива на гости на звездното момиче и в космоса среща извънземни. Следва състезание с лъвове. На връщане Антонио се изгубва и попада в светлинен град. Там той има контакт със светлинни същества, които са пазители на Слънчевата система. Съществата пазят в архив всички желания и мечти на хората и изпълняват тези, които идват от душата. Илюстрациите са дело на Теодора Гинева.

Първата книга на Дичева е „Златната фея и Антонио“.

Премиера   Премиера
 Премиера  Премиера
 Премиера  Премиера
 Премиера  Премиера

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button