Спорт

Непобедимите от „Хасково 1957“ с шести пореден успех

МачНепобедимият „Хасково 1957“ постигна шеста поредна победа в Областното футболно първенство.

Хасковлии, водени от играещите треньори Илиан Киряков и Недялко Петров, показаха тактическа грамотност и не допуснаха да им отбележат гол, като победиха с 2:0 домакините от Герганин извор в Харманли.

Срещата започна с териториален превес на гостите, като още в 5-ата минута Недко Бръмчев излезе сам срещу вратаря на домакините, но пропусна да отбележи. Последваха още няколко атаки за „Хасково 1957“, като в една от тях защитник на Герганин извор не успя да изчисти топката в наказателното поле, където най-съобразителен се оказа Емилиян Маджаров и от 10 метра опъна мрежата зад вратаря.

В началото на вторите 45 минути домакините се опитаха да притиснат отбора от Хасково, но те не се огънаха и дори пропуснаха да се възползват от няколко контраатаки. В крайна сметка се стигна до логичното развитие в срещата – при центриране от корнер на втора греда Христо Ставрев с глава върна топката в малкото наказателно поле, където защитата на домакините не успя да се ориентира добре, тя попадна в краката на върналия се от Италия специално за мача рожденик Тодор Тодоров, който от 5 метра нямаше как да сгреши и направи 0:2. След този гол „Хасково 1957“ успокои играта и не позволи на противника да стигне до сериозни положения до края на срещата.

В следващия кръг в събота от 14 часа „Хасково 1957“ приема на своя терен в Горски извор отбора на Хеброс (Харманли).

„Хасково 1957“ игра в състав: Владимир Койнов (Семави Сюлейман), Владимир Петров, Илиан Киряков (к), Мирослав Динков, Младен Михайлов, Недко Бръмчев (Стилян Бръмчев), Христо Христов, Христо Ставрев, Драгомир Колев (Тодор Тодоров), Емилиян Маджаров, Недялко Петров.

Мач   Мач
 Мач  Мач

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button