Хасково

Задигнаха 40 грама злато от къща в Хасково

Полиция, архивЗа домова кражба съобщават хасковската полиция.

Неизвестно лице е проникнало в жилище на улица „Захари Стоянов“ след изкъртване на входната му врата и е откраднало около 40 грама златни накити.

Двама непълнолетни любимчани са установени за кражба. 16-годишните момчета са заподозрени в извършването на кражба от частен дом в града на улица „Кубрат“. От необитаваното жилище младежите са откраднали буфер, 2 тонколони, кухненски робот, ел. кабели на печка, хладилник и бойлер.

За разкрита кражба съобщават и от димитровградското управление. Те са задържали 19-годишен младеж от село Динево, който влязъл в хранителен магазин на улица „Изгрев“ в Димитровград през незаключената му врата и задигнал 60 лева. След сигнала от потърпевшите младежът е задържан и е признал за деянието си. Познатият на органите на реда е с полицейска мярка за задържане.

78-годишен обущар е подал сигнал, че от работилницата му са откраднати пари. Мъжът съобщил, че докато се движил между двете си стаи в обущарничката си на булевард „България“ в Свиленград, неизвестно лице е влязло и му задигнало 60 лева. Само след броени часове е задържано 11-годишно момче от града, познат на органите на реда с подобните си прояви.

20 литра бензин, моторен и електрически триони са откраднати от склад на фирма в тополовградското село Орлов дом, където е проникнато след разбиване на метална врата.

Последната кражба е от стопански постройки на пътя за село Момково. Там е проникнато през незаключените врати и са откраднати печка за твърдо гориво, телевизор, медна пръскачка и медни кабели. Образувани са досъдебни производства.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button