Хасково

Никой не иска да чисти снега в Хасково

Сняг, архивНито една фирма не подала оферта за снегопочистването в Хасково и днес обществената поръчка бе прекратена в частта си за областния град, потвърдиха за Haskovo.info от общината.

Самостоятелно обособените позиции, за които се прекратява процедурата са: №2 – „Снегопочистване на улиците в Хасково, намиращи се на север и североизток в следните квартали: „Орфей І“, „Орфей ІІ“, „Ручока“, „Център“, „Възраждане“, „Дружба І“, „Дружба ІІ“, „Република“, „Изгрев“, „Куба“ и №3 – „Снегопочистване на улиците в Хасково, намиращи се на юг и югоизток в следните квартали: „Каменни“, „Хисаря“, „Бадема“, „Училищни“, „Воеводски“, „Болярово“ и „Градска градина“.

Сега от кметството могат повторно да обявят обществената поръчка за тези позиции.

По обособена позиция №1 има избран изпълнител и това е хасковската „Арис“ ЕООД. Дружеството традиционно печели снегопочистването, опесъчаването и зимното поддържане на общинската пътна мрежа с дължина 106,440 км и снегопочистване на улици в селата на общината като най-близкото е на 8 км, а най-отдалеченото 31 км от Хасково. Тук прогнозната стойност бе 130 000 лв. без ДДС, а на втора и трета позиция съответно 80 000 и 110 000 лв. без ДДС.

Ако падне сняг преди избора на снегопочистваща фирма хасковските улици ще бъдат разчиствани от общинското предприятие „Екопрогрес“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
читател
читател
04.11.2014 21:18 21:18

Наска Ангелова от общежитията може да изчисти целия сняг на Хасково.Защо не я поканите,тя няма да откаже,щом трябва да се покаже.

Back to top button