Спорт

Хасково – отличник, пак приема кръг от пистовия шампионат

Рали, архивМалко след като прие предпоследния кръг от автомобилния пистов шампионат „Затворен маршрут“ Хасково попадна в календара на Българска федерация по автомобилен спорт за 2015 г.
 
Областният град ще е домакин на кръг от надпреварата на 12 и 13 септември догодина. Това е и признание за домакините и най-вече за организационния директор на събитието Иван Бакърджиев.
 
Haskovo.info припомня, че най-добрите автомобилни състезатели в България стартираха в Хасково на 18 и 19 октомври. Трасето из хасковския кв. „Орфей“ е най-дългото в страната – 3120 метра. То бе обезопасено с монтажа на допълнителна мантинела с дължина 550 метра, а за състезанието бяха поставени над 800 гуми за сигурност.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
КОЛЕВ
КОЛЕВ
05.11.2014 19:50 19:50

Това са никому ненужни изхвърляния. Градът остава затапен 2 дни, публика йок, традиции нет, ако не се броят лудите джигити, които през вечер бръмчат със 150км. по Раковски и В. Левски. Поредната изгъзица на кмета, а вие като негови гъзолизци помествате гръмко новината.

Анонимен
Анонимен
06.11.2014 9:59 9:59

„Пистов“шампионат,що не го направят към Кенана-яз.Клокотница,обръщат на стената и обратно,пет дена?

Back to top button