Хасково

Спипаха голямо количество дрога и живак в „Орфей“

Полиция, архивСлужители на сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ са му извършили проверка в района на хасковския квартал „Орфей“.

При обиска в дрехите на 37-годишен хасковлия са намерени полиетиленова торбичка с неправилна форма и полиетиленово топче с бяло прахообразно вещество. При полеви наркотест 4-грамовото вещество реагира на амфетамин. Познатият на органите на реда с подобните си прояви е задържан до 24 часа по образуваното досъдебно производство. Разследващите са придобили информация за мястото, откъдето задържаният се е сдобил с дрогата. Последвало е претърсване в жилище в хасковския квартал „Орфей“. При процесуално-следствените действия в дома са намерени 58 розови на цвят хапчета във форма на глава на коте, реагиращи на метаамфетамин, кутийка с изсушена листна маса, реагираща на канабис с тегло 25 грама и електронна везна.

В стаите са открити и торбичка с 65 грама бяло прахообразно вещество и 70 грама жълтеникаво прахообразно вещество, реагиращи при полевия наркотест на амфетамин.

В дома, криминалистите се натъкнали и на цилиндрично шише с течен живак с тегло около 150 грама. Обитаващата жилището 34-годишна хасковлийка е задържана до 24 часа в РУП-Хасково. Във връзка със случая с полицейска мярка на задържане е и 42-годишен мъж от областния град, съжителствал с жената. Работата по образуваното досъдебно производство продължава.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
07.11.2014 13:34 13:34

Orfei zapad

300
300
08.11.2014 14:56 14:56

„В дома, криминалистите се натъкнали и на цилиндрично шише с течен живак “ Искам да попитам автора ,какво е нормалното физично състояние на живака …

niakoi
niakoi
08.11.2014 19:38 19:38

Policaite pederasi da opraviat se*e si pa togava grugite samo ru6vet isKakat ne dade6 i

Back to top button