Регион

Задигнаха 169 фотоволтаични панела в Малко брягово

Полиция, архивЗа кражба на фотоволтаици от маджаровското село Малко брягово съобщават от харманлийското управление.

За времето от началото на месец септември до вчера, чрез демонтиране са отнети от владение 169 фотоволтаични панела, 7 фотоволтаични инвентори и главно работещо табло.

Според ЕООД-то, кражбата е за над 236 000 лв. Образувано е досъдебно производство.

Още една кражба са регистрирали харманлийските полицаи. Тя е след взломяване на частен дом на улица „Бубарска“ в града. След счупване на стъкло на входна врата е проникнато в жилището и са откраднати 900 лева и около 50 грама златни накити.

Вчера следобяд в димитровградската полиция е получено съобщение от служител на ЕВН. Служителят е съобщил, че на улица „Христо Смирненски“ в града е констатирал прикачен неправомерно проводник, захранващ усилвател на кабелна телевизия към електроразпределителната мрежа на Енергото преди електромера на стълбищно осветление, с което е създадено условие за неотчитане на потребената електроенергия.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button