Хасково

Талантливи ученици с благотворителен концерт за „Климент“

КонцертТалантливи ученици, основно от бившия 7 В клас на наводненото в края на октомври хасковско ОУ „Св. Климент Охридски“, организираха благотворителен концерт в помощ на училището.

Концертът се проведе в салона на читалище „Св. Климент Охридски – 1969“. Децата бяха подредили и благотворителен базар, на който се предлагаха сувенири, украса и лакомства.

Сред основните организатори са Хари Тончев, който сега е в ПМГ „Боян Петканчин“ и Таня Стоилова – ПГТ „Александър Паскалев“.

Водеща на концерта бе Щиляна Щерева, а песни изпълниха: Ния Ванчева, Владимира Иванова, Пламена Стоянова, Дария Боева, Хари Тончев и Донна Латева.

В публиката бе и помощник директорът на ОУ „Св. Климент Охридски“ Катя Добрева. Тя съобщи, че пораженията от наводнението са почти отстранени. В понеделник ще има доставка на нафта и ще бъдат направени проби на парната инсталация. Ако всичко е нормално във вторник големите ученици ще се завърнат в училището. Сега горните класове караха часовете си в сградата на ПГСС, малките пък са във втората сграда на „Климент“, която не пострада толкова при бедствието.

Добрева изказа специални благодарности на доскорошните ученици на „Климент“ от випуск 2014.

Концерт  Концерт 
 Концерт  Концерт
 Концерт  Концерт
 Концерт  Концерт
 Концерт  Концерт
 Концерт  Концерт
 Концерт  Концерт

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
:)
:)
09.11.2014 1:18 1:18

Bravo na talantlivite deca! Radvam se che sa ostanali oshte takiva vseotdaini deca! BRAVO

Соколова
Соколова
09.11.2014 13:59 13:59

Огромни благодарности на нашите възпитаници – бивши и настоящи!!!Благодарности не само за сумите ,които набират, благодарности за това ,че са достойни българи!!!Ето я причината ние учителите от „Климент“ да се гордеем с нашето училище и с нашите ученици. Чета и се сещам за песента на Емил Димитров „Ако си дал…“

Back to top button