Спорт

Баскетболистките продължават да летят високо, биха и в Бургас

Баскетбол, архивБаскетболистките на „Хасково 2012“ продължават да летят високо в Националната лига и записаха трета поредна победа, този път като гости на „Нефтохимик 2010“ в Бургас със 73:70.
 
Домакините започнаха по-силно срещата и поведоха до почивката с 43:29. Второто полувреме обаче бе изцяло за момичетата на старши треньора Елена Станкова, които нанизаха 44 точки срещу 27 за бургазлийки и така са единственият непобеден отбор в първенството.
25 точки за „Хасково 2012“ наниза Сиера Уорън, Олга Дубровина добави 18, а Анита Тейлане реализира 13 т. 
 
В следващия кръг на 15 ноември от 17.30 часа хасковлийки приемат в зала „Дружба“ „Рилски спортист“ (Самоков). 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ISTINSKI FENOVE NA HASKOVO!!!!
ISTINSKI FENOVE NA HASKOVO!!!!
08.11.2014 22:17 22:17

kakvo stava be,tova otbora na HASKOVO 2012/basket-momi4eta/ ne se spira?!!!njakoi hora predri4aha palen proval na otbora,osmivaha go,ironiziraha go,plueha neprekasnato?!!!sega neshto da kagete sled tretata poredna pobeda i to kato gost be plampa4i-razbira4i?!!!po-dobre si mal4ete i se skriite njakade,zashtoto realnostite sa takiva,a te se znaeha otpredi,4e otbora tazi godina shte bade po-silen kato cjalo v sravnenie s minalijat sezon!!!tazi godina otbora ima dosta ka4estveni popalnenija-mnogo pove4e i shte prodalgava da ma4ka i zanapred da go znaete!!!kogato delata govorjat i bogovete mal4at-no koment?!!!napred momi4eta,uspeh,ne se spiraite pred nikogo!!!!!samo HASKOVO!!!!!

ISTINSKI FENOVE NA HASKOVO!!!!
ISTINSKI FENOVE NA HASKOVO!!!!
10.11.2014 15:27 15:27

javno istinata ne ottarva na njakoi anti-fenove na otbora na HASKOVO-2012?!!kogato faktite govorjat,prosto njama kakvo da se kage,taka e?!!za nasheto grad4e se vigda za poreden pat ,4e vsi4ko se o4ernja,plue,nishto ne se ceni i poddarga,galko?!!HASKOVLII,vigte drugite gradove okolo nas,a i ne samo za kakvo stava vapros,za kakva podkrepa ot fenove vav vseki sport ,vav vsi4ko?!!vsi4ki se dargat zaedno i se podkrepjat,podkrepjat si grada i horata v nego?!!!za HASKOVO tova e neshto normalno-MANTALITET,njama lekuvane?!!!vse pak uspeh na momi4etata i neka ostanalite istinski fenove ,koito ne sa malko da gi podkrepjame,zashtoto te igrajat za nas ,za grada ni i ni pravjat gordi ot pobedite i uspehite si/3 pobedi ot 3 ma4a/?!!kakvo mogem da gelaem pove4e?!!samo HASKOVO!!!!!

Back to top button