Спорт

„Хасково 1957“ с нова победа в първенството

Футбол„Хасково 1957“ продължава с блестящото си представяне в Областното първенство по футбол.

Футболистите от Хасково постигнаха поредната си седма победа, като се наложиха над отбора на „Хеброс“ (Харманли) с 1:0. Мачът се игра в лоши условия за футбол на стадиона в с. Горски извор, което не позволи на двата отбора да покажат стойностна игра.

ФутболВъпреки това „Хасково 1957“ се ориентираха по-добре в обстановката и започнаха двубоя с натиск над съперника, като още в първите минути организираха няколко хубави атаки. В една от тях в 10 минута след удар на Христо Христов вратарят на „Хеброс“ изби топката с ръце, която попадна в краката на Сеид Сеид и той от 10 метра от вратата нанесе силен шут и отбеляза за 1:0.

Домакините продължиха с атакуващ футбол и достигнаха до още няколко чисти положения пред вратата на гостите, но така и не успяха да удвоят резултата. Поради наводнения и разкалян терен през второто полувреме двубоят премина в повече единоборства и нарушения от страна и на двата отбора, като момчетата от „Хасково 1957“ се прибраха в своята половина и оставиха инициативата на гостите от Харманли.

ФутболВ една от атаките нападател от гостите успя да преодолее вратаря на Хасково, стреля по посока на вратата, но там се оказа играещият треньор Недялко Петров, който с последни сили направи самопожертвователен шпагат и успя да запази вратата суха.

С този пореден успех отборът на „Хасково 1957“ е едноличен водач в първенството, като има пълен актив от 21 т. В следващия кръг футболистите от Хасково гостуват на „Аида“ (Караманци), които играят домакинските си мачове на терена в Минерални бани.

Състав на „Хасково 1957“: Владимир Койнов (Семави Сюлейман), Недко Бръмчев (Пламен Алексиев), Илиан Киряков, Мирослав Динков, Тодор Тодоров, Сеид Сеид (Ясен Гергинов), Христо Христов, Христо Ставрев, Недялко Петров, Емилиян Маджаров (Владимир Петров), Стилян Бръмчев (Драгомир Колев).

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button