Спорт

„Хасково“ отново мачка на бадминтон, стяга се за Балканиадата

БадминтонХасковските бадминтонисти отново се представиха много силно, този път на отборното първенство за момичета и момчета до 15 г. във Велико Търново.

БадминтонСлед 5 победи в 5 мача хасковлийки заслужиха златото в състав: Венцислава Сакаджийска (капитан), Калина Спасова, Слава Косева и Илияна Илчева.

Момчетата с капитан Йоан Гаргов, Стефан Господинов, Атанас Тодоров и Атанас Ангелов завоюваха купата за второто място като отстъпиха единствено на тима от Оряхово.

От четвъртък до неделя нашите ще участват на Балканиадата за мъже и жени в Стара Загора – Пейо Бойчинов, Даниел Николов, Иван Панев и Михаела Нейчева.

В събота и неделя Хасково ще е домакин на квалификациите за Балканиадата за възрастта до 15 г. – Йоан Гаргов, Таня Петкова, Селин Бакалова, Явор Янков и Цветомир Стоянов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button