Хасково

160 от Икономическия със сертификати от IT-академия

Ученици160 ученици от Финансово-стопанска гимназия „Атанас Буров“ получиха днес сертификати за успешно преминато обучение по програмата на Microsoft IT Academy.

УченициИкономическият е партньор на компанията и благодарение на това гимназистите имаха възможност да се запознаят с най-новите технологии, чрез разнообразни интерактивни курсове за начинаещи и напреднали.

Курсовете съдържаха богат теоретичен материал, видео уроци и практически упражнения. След писмена заявка чрез номер на избран курс и активиране, ученикът можеше в рамките на 150 дни да го финализира.

Мястото и времето за провеждане на обучението са от дома или друго място, по всяко време, без фиксиран начален час или времетраене на занятието.

Сертификатите раздаде директорът на гимназията Цанко Цанков, който поздрави младежите с това, че сега те имат повече възможности за реализация. 12-класничката Деляна Девинозова е с цели 6 сертификата и е сред най-активните в обучението.

Ученици   Ученици
 Ученици  Ученици

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
иоиои
иоиои
13.11.2014 18:21 18:21

и на Цанко да дадат сертификат по далавераджийство,корупция и разврат

SonnY
SonnY
15.11.2014 2:03 2:03

Тази година завърших ПМГ, в момента уча в един добър европейски университет. Имам 2 такива сертификата от 8 клас. Когато казах на един от потенциалните ми работодатели че имам такива сертификати, той ме се усмихна така, както хората когато съчувстват на някого, който се е минал/прецакал/прекарал. Пожелавам само прогрес и успехи на гореспоменатата гимназия (и всички други) и техните ученици, но точно тези сертификати, май не вършат много работа по белият свят.

Back to top button