Хасково

Джигит блъсна 20-годишна пешеходка и избяга

Полиция, архив38-годишен водач е ударил 20-годишна пешеходка и е напуснал произшествието, съобщават от пресслужбата на полицията.

Вчера в 17,15 часа на кръстовището между булевардите „Съединение“ и „България“ в Хасково е станал инцидент между лекия автомобил Дачия, шофиран от хасковлията. Пешеходката от село Гледка е пресичала на необозначено за целта място, внезапно е навлязла в платното и се е ударила в лявото странично огледало на колата. Водачът е напуснал произшествието без да уведоми органите на МВР.

От удара, момичето е с охлузвания по лява скула и ляв хълбок. Прегледана и освободена за домашно лечение. Час по-късно водачът е установен и му е съставен протокол и акт.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ченге
ченге
12.11.2014 11:49 11:49

10 пръчки на голо на селянката и 20 на водача.Едната да не идва седмица в града,а другия седмица да не мисли да седни на дупето си.

Back to top button