Регион

Двама задигнаха 5500 лв. от 84-годишен в Браница

Полиция, архивЗа кражба на 5500 лв. съобщават от полицията.

Двама непознати лица, под предлог за закупуване на ракия, влезли в дома на 84-годишен старец в село Браница.

Докато той бил в мазето, единият от мъжете се промъкнал в дома и разбил катинар на метален сандък, откъдето откраднал скътаните пари. Образувани са досъдебни производства.

Два бойлера и 3 кашона с фаянсови плочки са откраднати от дом на улица „Сакар планина“ в Харманли. Вещите са иззети след влизане през незатворен прозорец.

Двама мъже от село Свирково са задържани за кражби. Мъжете на възраст 20 и 24 г. претарашили мазето и гаража на двама свои съселяни, откъдето откраднали 5 медни бакъра, дрелка и трифазна фуражомелка.

След подадените сигнали от собствениците, двамата са задържани в РУП-Харманли. В хода на работата станало ясно, че двамата заедно с още един свой съселянин на 27 г. са изкъртили метална решетка на прозорец на къща в селото и откраднали фризер, пералня, хладилник, 2 печки и кухненско оборудване. Къщата е собственост на английски гражданин.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button