Регион

23-годишна чупи ръка в катастрофа с Фолксваген

Илюстрация23-годишна пътничка пострада след пътно произшествие, съобщават от пресслужбата на полицията.

Вчера в 18 часа в село Спахиево е станал инцидент с лек автомобил Фолксваген, управляван от 45-годишен мъж от кърджалийското село Глухар. Мъжът е шофирал с несъобразена с пътните условия скорост и при намалена видимост. Вследствие на това е загубил контрол над колата, излязъл е извън платното и са се преобърнали в канавката в дясно.
От удара е пострадала возещата се в колата девойка от същото село, която е с фрактура на лява предмишница.

Несъобразена скорост е причинила вчера друго ПТП. В 12,15 часа на третокласен път посока Харманли – село Орешец, 51-годишен водач от село Върбово на лек автомобил Фолксваген е шофирал с несъобразена скорост, вследствие на което е загубил контрол над управлението и се е преобърнал в ляво по посока на движението. От удара шофьорът е с контузна рана на ляво коляно. Пострадал е и возещата се в колата 49-годишна жена от село Върбово – с локсация на ляво рамо. Прегледани и освободени за домашно лечение.

Бързо производство е образувано в РУП-Свиленград. В ареста до 24 часа е задържан 26-годишен любимчанин, хванат да шофира колата си в срока на изтърпяване на наказанието лишаване от право, след като е наказан за същото деяние по административен ред. В харманлийския арест е задържан 21-годишен жител на село Шишманово за управление на автомобил с поставени регистрационни табели, издадени за друго МПС. Образувано е досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button