Хасково

Има задържани за побоя над възрастното семейство в Малко градище

Пострадали, архивИма задържани за жестокия побой и грабеж на възрастното семейство в с. Малко градище, съобщи на днешния парламентарен контрол министърът на вътрешните работи Веселин Вучков.

Пострадали, архивHaskovo.info припомня, че през нощта на 3 ноември трима маскирани нахлуха в къщата на 82-годишния Боню и 77-годишната Мавруда Боневи в любимешкото село и им нанесоха жесток побой. Нападателите търсеха пари и с бой и изтезания задигнаха близо 2500 лв. от възрастните хора. Пострадалите бяха настанени със счупени ръце и множество наранявания в хасковската болница.

Насилниците задигнали и мобилните телефони на семейството. Министърът обясни, че в заложна къща е открит един от откраднатите мобилни телефони, както и други вещи, задигнати по време на нападението. Задържането на нападателите е станало снощи.

Вучков допълни, че сега текат процесуално-следствени действия.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Гадини мръсни !
Гадини мръсни !
15.11.2014 15:32 15:32

Предлагам да ги хвърлят на лъвовете на Кенана! С удоволствие бих отишла на зрелището !

Драголов
Драголов
15.11.2014 17:59 17:59

Браво на полицаите!А към Министъра едно предложение:От н-к група и нагоре всеки на проверка през детектора за лоялност към системата.Ще изчисти повечето корумпирани.

Back to top button