Хасково

Езиковата отново №1 по английски, спечели и квота за конкуренцията

ВикторинаХасковската ГПЧЕ „Асен Златаров“ за пореден път спечели регионалния кръг на Националната викторина по английски език.

ВикторинаСъстезанието се проведе в голямата зала на Младежкия център и в него се включиха още отборите на: ЕГ „Иван Богоров“ – Димитровград, ПГССИ „Христо Ботев“ – Свиленград, СОУ „Св. св. Кирил и Методий“ – Велинград, ГПЧЕ „Иван Вазов“ – Смолян и ГПЧЕ „Христо Ботев“-Кърджали.

Тимът на хасковската Езикова гимназия: Милена Дицова, Константина Костова, Деница Ченголова и Джансел Хашим все от 10 клас спечелиха максимума от 40 точки в трите кръга на викторината. Журито засипа с похвали карето от Езиковата и техните преподаватели Красимира Кънева и Димитър Енчев. Заради поредните победи на гимназията организаторите направиха компромис и отпуснаха квота за финалния кръг и на втория отбор. Тя бе спечелена след дузпи от учениците от Смолян, а трети останаха Димитровград и Велинград.

Финалният кръг ще се проведе през март, а последните 4 г. той се печели неизменно от ГПЧЕ.

Викторина   Викторина
 Викторина  Викторина
 Викторина  Викторина
 Викторина  Викторина
 Викторина  Викторина

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button