Регион

Джигит блъсна молдовски шофьор и избяга

Полиция, архив35-годишен водач от Молдова е пострадал в ПТП, съобщават от пресслужбата на полицията.

Катастрофата е станала вчера около 1,30 часа на главен път в землището на Свиленград. Мъжът е паркирал товарния си автомобил Даф с прикачено полуремарке в дясно от пътя. Тръгнал е да пресича пеш платното, за да попита за посоката, вследствие на което е блъснат от лек автомобил с неизвестна марка и водач, който не е спрял на местопроизшествието и е продължил пътя си към Харманли.

От удара, молдовецът е с открита фрактура на подбедрицата на десен крак, без опасност за живота. Издирвателните действия по установяване на МПС и водача му продължават.

В димитровградската полиция е образувано досъдебно производство срещу 18-годишен младеж от сливенското село Биково, затова че е управлявал лек автомобил без да притежава съответната категория за правоспособност, като на 13 ноември има влязло в сила постановление за същото деяние.

В димитровградския арест е задържан и 43-годишен мъж от село Радиево, хванат да шофира с 1,84 промила алкохол. За същото нарушение в хасковския арест е 34-годишен хасковлия, задържан от униформените с 1,32 промила.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button