Хасково

10 хасковлии посетиха приемната на депутата Евгения Ангелова

Депутат10 граждани посетиха приемната на народния представител от ГЕРБ Евгения Ангелова в Хасково.
 
Това е първата й приемна като депутат до сега тя организираше приемни в качеството си на заместник председател на Общински съвет Хасково. Един от въпросите които поставят хората е кога ще започне програмата за саниране на жилищните сгради и какво ще се случи с вече санираните апартаменти в блоковете. 
 
Ангелова заяви, че тече усилена работа по подготовката на програмата, а санирането ще обхване не само подмяна на дограма и поставяне на изолация а така също връзките между панелите, ремонт на покривите и проверка и евентуален ремонт на асансьорите.
 
Мариан Николов член на националното представителство на студентските съвети посети приемната и връчи на Ангелова 8 искания на студенстската общност. Студентите настояват за нов закон за висшето образование, изготвен с широко студентско участие, така също младежи да участват и да има граждански контрол във всички форми на гражданската и изпълнителната власт в страната. Друго искане е да се повиши качеството на образование и да се стимулира неформалното учене. 
 
Евгения Ангелова се ангажира да запознае с исканията на студентите членовете на комисията по образование в парламента. Тя уточни, че все още не е внесен за гласуване правилника за работа на НС, с който ще се утвърдят комисиите и състава им.
 
Това е първата официална но не и последната приемна на народните представители от ГЕРБ от Хасковски регион, каза пред журналисти Евгения Ангелова. Тя добави, че по график освен в Хасково депутатите ще се срещат регулярно и с хората в другите общини в областта.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
18.11.2014 9:03 9:03

Ха пръдло,ха.Приемна,лайна и помия,какво се пъчкаш,къде беше ти,къде беше и онова швестърче Дилянчо когато беше наводнението в Хасково,какво сте направили да не се повтори?Потърсихте ли отговорност от оня Узунжовски крадец,който застрои реката и затова стана потопът и пак ще е така ако има такъв порой.Шибаняци…

читател
читател
18.11.2014 9:16 9:16

Хайде стига глупости,точно те двамата по време на наводненията бяха при хората и им чистиха къщите.Като не ви харесва узунджовския бек,протестирайте и не гласувайте за него,а не да го преизбирате като коне с капаци!Ха да видим дали поне един път ще има приемна Станислав Иванов,ама е толкова тъп че и да има няма какво да каже на хората,нито пък ще защити интересите им.

Дани
Дани
18.11.2014 10:53 10:53

Браво на това младо и толкова отговорно момиче.Така трябва и да е един депутат не може да се самозабрави и да се дистанцира от хората избрали го. Ангелова е похвално, че продължава практиката си като общински съветник сега вече и като депутат да се среща с хората и да им помага.Тя е наистина достоен и отговорен човек и приветствам ГЕРБ, че се довериха на млади хора, а не на стари номенклатури, защото младите хора в голямата си част имат морал и чувство за дълг. Браво. г-жа Ангелова продължавайте винаги да сте близо до хората и те ще го оценят.

;
;
18.11.2014 12:29 12:29

как няма да е отговорна, татко й толкова пари е броил да я набута тая кифла, дето се прави на кроасан за народен представител.Тя няма да остане по- назад от тати, трябва да прави пачки, нищо, че ако я слушаш по-честна и почтенна от нея няма.

ъх
ъх
18.11.2014 12:34 12:34

наша женя само знае да върти очите и да си плете кошничката- блага, кротка като агне, но засегнеш ли й интереса, цялата се разтреперва. Интереса клати феса.

пак
пак
18.11.2014 12:42 12:42

ЖЕНКА СИ Е ЛИЦЕМЕРКА, НИКОГА НЕ ВЗИМА ПОЗИЦИЯ ПО ДАДЕН ВЪПРОС, ГЛЕДА ДА НЕ СЕ НАБИВА НА ОЧИ, ДА НЕ ПОЕМА ОТГОВОРНОСТИ И ДА РАБОТИ САМО ЗА СОБСТВЕНА ИЗГОДА.

Back to top button