Регион

Хванаха батерии и самобръсначки менте на границата

МентетаФалшиви батерии и самобръсначки са открити тази нощ във влизащ в страната през „Капитан Андреево“ микробус с хасковска регистрация, съобщават от Агенция „Митници“.

При извършената щателна проверка, в багажното отделение на микробуса митническите инспектори са открити 4644 батерии с логото на марката „Duracell“ и 150 самобръсначки, носещи логото на „Gillette“.

Водачът на микробуса заявил пред митническите инспектори, че не е знаел, че закупените от Истанбул батерии и самобръсначки са фалшиви и пренасянето им през границата е забранено.

Стоката е задържана в изпълнение на Европейски регламент 608/2013 и Закона за марките и географските обозначения и за случая ще бъдат сезирани правопритежателите на търговските марки.

От началото на годината до сега на МП „Капитан Андреево“ са регистрирани близо 700 задържанията на стоки със защитени търговски марки по Европейски регламент 608/2013.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button