Хасково

Потрошиха Опел и Дайхацу до автогарата в Хасково

Полиция, архивСнощи в 22.30 часа е получен сигнал за увреждане на Опел и Дайхацу, паркирани в района на автогара Хасково, съобщават от пресслужбата на полицията.

Установено е, че неизвестни извършители са счупили стъклата на леките автомобили, както и огледалата за обратно виждане. Образувано е досъдебно производство.

Работата по установяване на извършителите продължава.

Вчера в димитровградската полиция е образувано бързо производство срещу 18-годишен жител на града за управление на кола без книжка, като същият е в срок на административно наказание.

За времето от 18 до 20.30 ч. вчера в Хасково, чрез разбиване на метална планка и натиск върху брава на входна врата, е проникнато в офис на бул. „Г. С. Раковски“ и е извършена кражба на 20 лв. на монети. Образувано е досъдебно производство. Работата по установяване на извършителите продължава.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
чул,не видял
чул,не видял
20.11.2014 16:49 16:49

Те две групи цигани – сутеньори са се изпотрепали -едните с бухалки, а другите тренирали 100м. спринт

Back to top button