Хасково

Хасково посреща 2015-а с „Южни ритми“ и дует Кожухарови

ИлюстрацияПрограмата за Коледно-новогодишните тържества обявиха днес от община Хасково.

Кулминацията в нея е на 31 декември и Новогодишният концерт от 22.30 часа на пл. „Свобода“ на оркестър „Южни ритми“ със солисти Тодор и Донка Кожухарови. Тяхната програма продължава и след фойерверките в 24 часа.

Общинската празнична програма започва от 1 декември с откриване на астрофотоизложба „Вълшебствата на светлината по небето и земята“ от 17.30 часа в Младежкия център.

Както Haskovo.info писа тържественото запалване на светлините на Коледната елха ще е на 4 декември от 17.30 часа с Коледен концерт на Младежки център и Духовият оркестър.

На 11 декември от 17.30 часа в галерия „Форум“ се открива Коледен базар на Дружеството на хасковските художници и приятели.

Откриването на изложбата „Шарено прозорче“ на Школата по приложни изкуства е от 18 часа в читалище „Заря“ на 15 декември. На 17 декември от 14 часа пред Младежкия център ще бъде издигната най-голямата сурвачка.

От 18 часа на 18 декември в Младежкия е концертът „Коледни вълшебства“, с участието на „Южняче“, Детски хор „Орфей“, Детска вокална група „Орфейче“, Балетна школа „Алегро“ и Театрална школа при Младежки център. Половин час по-късно е концертът „Коледна приказка“ в „Заря“.

Коледният концерт-спектакъл на ансамбъл „Златна Тракия“ е от 18.30 часа в ДНА на 19 декември.

Коледният концерт на Духовия оркестър и мажоретният състав е от 18 часа на 22 декември в Младежкия. Половин час по-късно в репетиционната зала е концертът на ансамбъл „Хасково“.

На 24 декември пък от 12 часа в Арменския клуб ще има Коледен концерт.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button