Хасково

Столичанки първи по успех в УНСС-Хасково

ДипломиранеСофиянките Доли Оронова и Весела Мирославова са първенци на випуска в бакалавърската специалност „Икономика“ на Регионалния център за дистанционно обучение-Хасково към УНСС.

ДипломиранеДнес бе церемонията по дипломирането на випуска, а завършващите бяха поздравени от директора на хасковския център доц. Живко Драганов и замректора на УНСС-София проф. д-р Веселка Павлова.

Доли и Весела имат пълни шестици от държавните изпити.

В бакалавърската специалност „Бизнес администрация“ и тримата първенци са от Хасково – Диана Богданова, Иван Костов и Златка Дякова, отново с пълни шестици от държавните изпити.

Дипломи получиха 51 студенти в „Икономика“ и 41 в „Бизнес администрация“.

Днес се дипломираха и 56 магистри от специалностите „Счетоводство и контрол“, „Публични финанси“ и „Бизнес администрация“.

 Дипломиране Дипломиране 
 Дипломиране  Дипломиране
 Дипломиране  Дипломиране
 Дипломиране  Дипломиране
 Дипломиране  Дипломиране
 Дипломиране  Дипломиране
 Дипломиране  Дипломиране

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Йонко
Йонко
03.12.2014 12:17 12:17

Получилите ВИШУ от УНЕСЕСЕТУ – само неграмотни турчуля, които не могат да пишат на български език и нямат абсолютно никакви познания в областта на икономиката.

Back to top button